Coronavaccinatiebewijs

Vanaf 1 juli 2021 is het mogelijk om in de CoronaCheckapp een Coronavaccinatiebewijs te verkrijgen, voor binnen- en buitenland. Het is mogelijk dat uw gegevens hierin nog niet zichtbaar zijn, dit kan verschillende oorzaken hebben. Heeft u bij het vaccineren geen toestemming gegeven om uw gegevens door te sturen naar het RIVM, dan kunt u in de CoronaCheckapp of mijn.rivm.nl uw vaccinaties niet terug zien. Er kan ook een vertraging zitten in het verwerken van uw gegevens, tussen het RIVM en de huisartsenpraktijk.

Heeft u een vraag over uw Coronavaccinatiebewijs, bel dan niet naar de praktijk, maar stuur een e-mail naar info@huisartsenpraktijkhaagsebeemden.nl. De assistente zal dan zelf contact met u opnemen om uw vraag te bespreken.

Het gele vaccinatie boekje en de registratiekaart die u bij het vaccineren gehad heeft, zijn geen rechtsgeldige vaccinatiebewijzen.

Heeft u Corona gehad en is dit vastgesteld door de GGD en heeft u maar 1 Corona vaccinatie gehad, dan wordt u als volledig gevaccineerd in de CoronaCheckapp gezet.

Heeft u niet dringend een Coronavaccinatiebewijs nodig en mocht u uw gegevens nog niet terug kunnen zien, neem dan niet direct contact met ons op. Gaat u op reis of heeft u om een andere reden een Coronavaccinatiebewijs nodig, controleer een aantal dagen van te voren of uw gegevens kloppen in de CoronaCheckapp.

Dit geldt alleen als u bij ons in de huisartsenpraktijk gevaccineerd bent. Bent u ergens anders gevaccineerd (bijvoorbeeld GGD/ ziekenhuis) en heeft u een vraag over uw Coronavaccinatiebewijs, neem dan contact op met degene die u gevaccineerd heeft.