De zorg gaat door

Beste patiënt,

Zoals u vorige week gehoord heeft van de minister president, zijn alle maatregelen omtrent het corona-virus verlengt tot 28 april. De maatregelen die ingezet zijn werpen heel langzaam hun vruchten af. We zijn er alleen nog niet, het is belangrijk dat het risico op verdere besmettingen zo klein mogelijk wordt en blijft. Dit heeft ook gevolgen voor de regulieren en chronische zorg.

Spoedzorg gaat gewoon door, ervaart u klachten die niet kunnen wachten neem dan contact met ons op of bel 112. Klachten die niet kunnen wachten zijn onder andere pijn op de borst of uitvalsverschijnselen (hersenbloeding). Twijfelt u of uw hulpvraag wel of niet spoed is, is het belangrijk om contact met ons op te nemen.

Toch willen we ook graag aangeven dat wanneer u vragen heeft over uw gezondheid, dan kunt u ten alle tijden (telefonisch) contact met ons opnemen. Heeft u lichamelijke klachten of zit u niet lekker in uw vel, neem dan vooral (telefonisch) contact met ons op. Samen met u kijken we op welke manier we u het beste kunnen helpen.

Zorg voor elkaar, zorg voor jezelf. Samen staan we sterk.

Team Huisartsenpraktijk Haagse Beemden